U bent hier

Van klaslokaal tot ridderzaal - met de klas naar Horst!

Boek van 3/10 tot 31/10 je schoolbezoek in het Kasteel van Horst via dit formulier. Kies je voor natuur, kasteel of allebei? Maak er met je klas een daguitstap van en ontdek de wondere wereld van dit fabuleuze feestkasteel.
Je kan nu reserveren voor schoolbezoeken in de periode april-mei-juni 2017 en september-oktober 2017. Je kan met de klas op bezoek in Horst op alle weekdagen behalve vrijdag. Opgelet: voorjaar 2017 is bijna volledig volzet. Voornamelijk op donderdag zijn er nog enkele plaatsen vrij. Geef meerdere voorkeurdata op om zeker een plaatsje te hebben.

Vul dit formulier in om je reservatie aan te vragen. De velden met eens sterretje zijn verplicht. Vergeet niet om onderaan op "indienen" te klikken.
 

Enkel invullen indien anders dan gegevens contactpersoon.
Enkel invullen indien anders dan gegevens van contactpersoon. Aan dit e-mailadres bezorgen we het leerkrachtenpakket en een bevestiging.
Bezorg ons een mobiel nummer waarop we de dag van het bezoek contact kunnen nemen met de groep.
Met welke leeftijdsgroep kom je naar Horst? Indien je met een groep uit het bijzonder onderwijs komt, kan je in het opmerkingenveld onderaan meer specificaties geven.
Een groep bestaat maximum uit 25 leerlingen. Vanaf 26 leerlingen splitsen we op in 2 groepen. Dit brengt geen meerkost met zich mee.
1 begeleider gratis per groep van max 25 leerlingen. Extra begeleiders betalen evenveel als een leerling.
Je kan nu reserveren voor schoolbezoeken in de periode april-mei-juni 2017 en september-oktober 2017. Je kan met de klas op bezoek in Horst op alle weekdagen behalve vrijdag. Voorjaar 2017 is bijna volledig volzet. Voornamelijk op donderdag zijn er nog enkele plaatsen vrij. Opgelet: Dit systeem kan niet verifiëren of de datum die je wenst nog beschikbaar is. Het zou kunnen dat deze datum al volzet is. Wij contacteren je om te bevestigen dat deze datum geboekt kan worden.Geef meerdere voorkeurdata op om zeker een plaatsje te hebben.
Een kasteelbezoek of natuurrondleiding duurt altijd 1,5u.
Picknick voor scholen is gratis! We vragen je om het te reserveren, zodat we een lokaal voor jullie groep kunnen vrijhouden. Er kunnen maximum 50 kindjes tegelijk picknicken.
Vermeld hier het facturatieadres of vermeldingen die op het factuur moeten staan (bestelbonnr, ...). We kunnen je factuur ook per e-mail bezorgen.
Heb je verder nog opmerkingen of vragen? Vul het hier in en we bezorgen je zo spoedig mogelijk een antwoordje.